Başkan Çalık “19 Mayıs ruhunu Beylikdüzü’nde yaşatmaya devam edeceğiz”

Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Kırlangıç Gençlik Festivali” başladı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen festival, açılış gününde renkli görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde başlayan festival alanını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, vatandaşları festivale davet ederek, “Gençlerin coşkusu ile birçok sportif müsabaka ve sahne gösterilerinin yer aldığı festivale tüm komşularımızı bekliyoruz. 19 Mayıs ruhunu Beylikdüzü’nde yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 Tarih: 17-05-2024 11:52:35
Başkan Çalık “19 Mayıs ruhunu Beylikdüzü’nde yaşatmaya devam edeceğiz”

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kırlangıç Gençlik Festivali başladı. 19 Mayıs tarihine kadar sürecek olan ve her yaştan vatandaşı; spor aktiviteleri, yarışmalar ve konserlerde bir araya getirecek olan festivale ilk günden vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi. Yaşam Vadisi 1. Etap’ta gerçekleştirilen festival, renkli görüntülere sahne olurken, festival kapsamında 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’ndeki; dj performansları ile sahne gösterileri konser alanını dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Öte yandan festival kapsamında ödüllü streetball ve ayak tenisi ile açık alan spor etkinliklerinde gençler kıyasıya mücadele etti.

 

“19 Mayıs ruhunu Beylikdüzü’nde yaşatmaya devam edeceğiz”

 

Festival alanını ziyaret ederek gençlerle birlikte sportif faaliyetlere katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Geleneksel hale getirdiğimiz Beylikdüzü Kırlangıç Gençlik Festivali’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Gençlerin coşkusu ile birçok sportif müsabaka ve sahne gösterilerinin yer aldığı festivale herkesi davet ediyoruz. 19 Mayıs Pazar günü Emircan İğrek konseri ile muhteşem bir final yapacağız. Bütün gençleri ve komşularımızı 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’ne bekliyoruz. 19 Mayıs ruhunu Beylikdüzü’nde yaşatmaya devam edeceğiz. Şimdiden herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.  

 

Emir Can İğrek 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde

 

19 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan sahne performanslarının da sergileneceği etkinliklerde; 17 Mayıs Cuma günü (bugün) Off the Record grubu, 18 Mayıs Cumartesi günü Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası – Kırık Pena – Olur Öyle Hatalar ve 19 Mayıs Pazar günü ise Türk pop müziğinin sevilen ismi Emir Can İğrek 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI