Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 2800 Meyve Ağacı Fidanı Dağıttı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 2800 Meyve Ağacı Fidanı Dağıttı
 Tarih: 16-05-2024 21:40:45
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 2800 Meyve Ağacı Fidanı Dağıttı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alipaşa Ek Hizmet Binamızın bahçesinde düzenlenen meyve ağacı fidan dikim etkinliğinde 35 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Bu çevreci etkinlik kapsamında, mahallelerdeki üreticilere 2800 meyve ağacı fidanı teslim edildi.  Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 2800 Meyve Ağacı Fidanı Dağıttı

 

Başkan Bora Balcıoğlu, muhtarlar ve yerel üreticilerle birlikte, Silivri'nin yeşil dokusunu güçlendirmek amacıyla fidanları toprakla buluşturdu. Etkinlikte, Balcıoğlu "Doğasına sahip çıkan, daha yeşil bir Silivri için çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz. Bugün burada, 35 mahallemizin kıymetli muhtarlarına, mahallelerindeki üreticilere dağıtılmak üzere 2800 meyve ağacı fidanı teslim ettik," dedi.

 

Etkinliğe katılan muhtarlar Silivri Belediyesi'nin bu girişimini memnuniyetle karşıladı. Meyve ağacı fidanlarının, mahallelerdeki arazilere ekilerek, hem doğal güzelliklerin artırılması hem de tarımsal üretimin desteklenmesi planlanıyor.

Başkan Balcıoğlu, "Bu tür etkinliklerle toplumun her kesimiyle iş birliği içinde olmayı ve Silivri'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz. Üreticilerimizin ve muhtarlarımızın desteğiyle, bu yeşil dönüşümü başarıyla sürdüreceğiz," şeklinde konuştu.

Silivri Belediyesi'nin bu yeşil hamlesi, kentte yaşayan herkes için daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir çevre yaratma yolunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI