Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Dünya Eczacılık Günü'nde Eczacıları Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Dünya Eczacılık Günü'nde Eczacıları Ziyaret Etti
 Tarih: 16-05-2024 21:44:00
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Dünya Eczacılık Günü'nde Eczacıları Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren eczaneleri ziyaret ederek eczacıların bu özel gününü kutladı. Eczacıların sağlık sistemi içindeki önemine vurgu yapan Balcıoğlu, eczacılara teşekkürlerini iletti. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Dünya Eczacılık Günü'nde Eczacıları Ziyaret Etti

 

Başkan Balcıoğlu, eczaneleri tek tek ziyaret ederek, eczacılarla sohbet etti ve onların Dünya Eczacılık Günü'nü kutladı. Ziyaretler sırasında eczacılara çiçek takdim eden Balcıoğlu, "Sağlık sisteminin vazgeçilmez meslek gruplarından olan eczacılarımızın, Dünya Eczacılık Günü kutlu olsun! Eczacılarımız, toplum sağlığının korunmasında kritik bir role sahip. Onların özverili çalışmaları sayesinde, halkımız en kaliteli sağlık hizmetine kavuşuyor," dedi.

Eczacıların Rolüne Dikkat Çekildi

Başkan Balcıoğlu, eczacıların, hasta bakımında önemli bir yer tuttuğunu ve pandemi sürecinde gösterdikleri üstün çabaların unutulmaması gerektiğini belirtti. Eczacıların, reçete danışmanlığından sağlık bilgilendirmesine kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini ifade eden Balcıoğlu, "Eczacılarımız, sadece ilaç sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda toplum sağlığına dair bilinçlendirme çalışmalarıyla da ön plana çıkıyor," şeklinde konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI