TFF VE SÜPER LİG'İN DEVLERİNDEN 1 MAYIS İÇİN KUTLAMA MESAJI

TFF VE SÜPER LİG'İN DEVLERİNDEN 1 MAYIS İÇİN KUTLAMA MESAJI
 Tarih: 01-05-2024 19:30:36
TFF VE SÜPER LİG'İN DEVLERİNDEN 1 MAYIS İÇİN KUTLAMA MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig kulüpleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan TFF, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray spor kulüplerinden yapılan paylaşımlarda “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız” denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Süper Lig kulüpleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. TFF'nin sitesinde paylaşılan mesajda, "Alınterlerinin her bir damlasına emeklerini sığdıran, vatan ve millet sevgisinden aldıkları güçle hayatın ağır yükünü sırtlanarak ona anlam katan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü içtenlikle kutlarız" ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG DEVLERİNDEN KUTLAMA

Beşiktaş Kulübü’nün kutlama mesajında, "Ülkemizdeki tüm emekçilerin ve halkımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun" denildi.

Fenerbahçe'den yayınlanan mesajda, "Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun!" ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun" sözleri ile 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı.

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda ise "Dünya medeniyetinin gücü emek ve dayanışmadan gelir. İnsanoğlu tüm hayati kazanımlarını emek yoluyla edinir ve dayanışma yoluyla kendinden sonraki kuşaklara aktarır. Bugün bir fırına girdiğimizde bizleri karşılayan farklı renklerdeki türlü ekmeğin, yerleşik hayata geçen tarih öncesi insanların buğdayı ıslah edişinin mirası olması gibi… #1MayısEmekveDayanışmaGünü kutlu olsun, dünya ve gelecek için emek veren tüm eller sağ olsun" denildi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI