İSBİKE Bisikletlerindeki Sorunlar İBB Meclisi'nde Tartışıldı

stanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde, İSBİKE bisikletlerindeki sorunlar gündeme geldi. AK Parti'li Meclis Üyesi Ali Cengiz Yılmaz, İSBİKE sisteminin bakımsızlık ve ilgisizlik sebebiyle kesintiye uğradığını belirtti. CHP'li Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik ise bisikletlerin vandalizm ve hırsızlık olaylarına maruz kaldığını ve bakım, onarım işlemlerinin devam ettiğini açıkladı.
 Tarih: 16-05-2024 23:54:50
İSBİKE Bisikletlerindeki Sorunlar İBB Meclisi'nde Tartışıldı

CHP'li Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik, İSBİKE bisiklet sisteminin devam ettiğini söyleyerek, "Bisiklet paylaşım sisteminde yer alan manuel bisikletler, son iki yılda vandalizm ve hırsızlık olaylarına maruz kaldı. Böyle bir sorunla karşı karşıyayız. Şu anda elde kalan bisikletlerin bakım, onarım işlemleri yapılıyor, birçoğu tamamlandı. Bisikletlerin sahaya çıkması için de gerekli olan yazılım ve bakım, onarım dosyaları tamamlandığında süreç başlayacak. Bu noktada tabii ki ilgili iştirakimiz gerekli aksiyonları alıp süreci takip ediyor." diye konuştu.

Çelik, elektrikli bisiklet dönüşümünün dünyadaki örneklerini takip edip uygulamalarını İstanbul'da yapacaklarını kaydetti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BELEDİYE MECLİS Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI