Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Esnaflar ve Vatandaşlarla Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Esnaflar ve Vatandaşlarla Buluştu
 Tarih: 16-05-2024 21:35:39
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Esnaflar ve Vatandaşlarla Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin kalbindeki Uğur Mumcu Meydanı, Mumhane Sokak, Yemeniciler Sokak, Cumhuriyet Caddesi ve Başkomutan Caddesi'nde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, dükkanları ziyaret ederek esnafların ve sokakta karşılaştığı vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Esnaflar ve Vatandaşlarla Buluştu

 

Başkan Bora Balcıoğlu, Silivri'nin çeşitli sokaklarında esnaflarla ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği bu samimi buluşmada, ilçenin sosyal ve ekonomik hayatını canlandırmak adına önemli görüş alışverişlerinde bulundu. Balcıoğlu, "Dükkanlarında ziyaret ettiğimiz kıymetli esnaflarımıza ve sokakta kucaklaştığımız hemşehrilerimize ilgilerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum," dedi.

Esnaflar ve Vatandaşlarla Yapılan Görüşmeler

Silivri'nin can damarı olan Uğur Mumcu Meydanı, Mumhane Sokak, Yemeniciler Sokak, Cumhuriyet Caddesi ve Başkomutan Caddesi'nde yapılan ziyaretler sırasında, Başkan Balcıoğlu esnafların ve vatandaşların yaşadığı günlük sorunları ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Bu ziyaretler, yerel yönetimlerin vatandaş odaklı hizmet anlayışını pekiştirmek ve toplumun her kesimine dokunmak için yapıldı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI