CHP'li Ramis Topal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal , CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 Tarih: 01-05-2024 14:39:42
CHP'li Ramis Topal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal ,TBMM'de CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.


Görüşme sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ramis Topal şunları söyledi:. '' Genel Başkanımız Özgür Özel'i makamında 24. Dönem Balıkesir Milletvekilimiz Namık Havutca, 2. Matbaacılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sarıkaya ve önceki dönem Fatih CHP İlçe Başkanımız Turan Durmuş ile birlikte ziyaret ettik.Dünüyle, bugünüyle ve yarınıyla verimli ve bir o kadar da keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisinin yılmaz bir neferi, Atatürk ilke ve devrimlerinin savunucusu olarak Genel Başkanımızın yanında onunla omuz omuza mücedele etmekten bir an bile geri durmayacağım.Bizim sevdamız memleket, bizim davamız tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunmak, bizim hedefimiz iktidar olmak...Bir avuç insanın değil, 85 milyon vatandaşımızın mutlu ve refah içinde yaşayacağı bir düzen kurmak." dedi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI