Tarık Balyalı: Bir İBB iştirakine genel müdür atandığıma dair paylaşımlar uydurmadır

CHP’nin İstanbul Pendik adayı ve önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi CHP grup başkan vekili Tarık Balyalı, İBB iştiraki İGDAŞ’a atandığına dair paylaşımların ‘uydurma’ olduğunu söyledi.
 Tarih: 30-04-2024 11:13:02
Tarık Balyalı: Bir İBB iştirakine genel müdür atandığıma dair paylaşımlar uydurmadır

CHP’nin İstanbul Pendik adayı ve önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi CHP grup başkan vekili Tarık Balyalı, İBB iştiraki İGDAŞ’a atandığına dair paylaşımların ‘uydurma’ olduğunu söyledi.

İddialara X hesabından yanıt veren Balyalı, şunları dedi:

“Dün akşam bir twitter hesabında benim bir İBB iştirakine genel müdür olarak atandığım yazılmış. Böyle bir durum olmadığı gibi bu konuda herhangi bir girişim ya da görüşme de olmamıştır. Bu yazılanlar tamamen uydurmadır. Bu durum diğer arkadaşlarım için de geçerlidir. İBB’de görev almak bizler için her zaman gurur vericidir ve bunun yöntemleri bellidir. Böyle bir durum yaşandığında bunu kamuoyuyla paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Ancak bu tip provokatif ve aslı astarı olmayan iddiaların muhatabı olmak gerçekten üzücü. Ayrıca bu yazıyı yazan kişi bir daha görüşümü almadan böyle bir iddiada bulunursa kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağımı açıkça ifade ediyorum. İGDAŞ başta olmak üzere bütün İBB çalışanlarına başarılı görevler diliyorum.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BELEDİYE MECLİS Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI