Sultangazi Belediyesi Paragrafı Sevdiren Hoca Hamza Kaya’yı Gençlerle Buluşturdu

Verdiği taktik ve pratik bilgilerle gençlere paragraf sorularını sevdiren araştırmacı eğitmen Hamza Kaya, Sultangazi Belediyesi Cezeri Kültür-Sanat sezonu kapsamında SEDA’lı gençlerle buluştu. “Paragraf Taktikleri” adlı söyleşi gençlerden tam not alı.
 Tarih: 03-05-2024 16:11:28
Sultangazi Belediyesi Paragrafı Sevdiren Hoca Hamza Kaya’yı Gençlerle Buluşturdu

Sultangazi Belediyesi, tiyatrodan seminere, söyleşiden çocuk programlarına kadar birçok etkinliği izleyici ile buluşturuyor. Sultangazi Belediyesi Cezeri Kültür-Sanat sezonu, dolu dolu etkinliklerle devam ediyor.

Gençlere paragraf sorularını sevdiren Araştırmacı Yazar Hamza Kaya, Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu’nda Paragraf Taktikleri adlı söyleşisinde Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi öğrencileri ile bir araya geldi. Söyleşiye gençler yoğun ilgi gösterdi.  

 

Özellikle paragraf sorularını çözerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini kendine has üslubuyla anlatan Kaya, odaklanmanın ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Sık sık öğrencileri sahneye alan eğitmen, soru çözüm taktiklerini de gençlerle paylaştı. Araştırmacı eğitmen Hamza Kaya’nın verdiği pratik bilgiler, gençlerden de tam not aldı. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI