BAŞAKŞEHİR AKADEMİLERİ’NDE MEZUNİYET HEYECANI

BAŞAKŞEHİR AKADEMİLERİ’NDE MEZUNİYET HEYECANI
 Tarih: 03-05-2024 18:31:02
BAŞAKŞEHİR AKADEMİLERİ’NDE MEZUNİYET HEYECANI

Başakşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki 7 akademide mezuniyet heyecanı yaşandı. Sertifika törenine  Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.

Başakşehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanında Başakşehirlilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayan akademilerle farklı alanlarda eğitimler veriliyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Öğretmen Gelişim Akademisi, E-Ticaret Akademisi, Veli Kariyer Mektebi, Kariyer Gelişim Programı, Proje Yazma ve Yönetme Akademisi, Girişimci Kadın Akademisi ile Site ve Apartman Yöneticiliği Akademisi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Akademilerdeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan 120 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun elinden aldılar. 

Eğitim çalışmalarının ara vermeden devam edeceğini söyleyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Hayata geçirdiğimiz her bir akademi bizler için çok kıymetli. Sizlerin buralardan istifade etmesi ise daha çok anlamlı. Diğer eğitimlerimizi de mutlaka takip edin.” diye konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI